tag:blogger.com,1999:blog-5016843761265809186.post634354064552320221..comments2023-10-30T09:27:02.320+01:00Comments on Haak en Pen: HEALTHTY STRAWBERRY TARTHaak en Penhttp://www.blogger.com/profile/07401259476798404141noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-5016843761265809186.post-72843644822148509272018-07-05T14:00:21.486+02:002018-07-05T14:00:21.486+02:00Mmmmm lijkt me heerlijk! XX EstherMmmmm lijkt me heerlijk! XX EstherPippa's Hushttps://www.blogger.com/profile/04582012130357763539noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5016843761265809186.post-8978410291229755752018-07-05T12:41:54.359+02:002018-07-05T12:41:54.359+02:00Oh wat lijkt me dit een heerlijk recept voor een k...Oh wat lijkt me dit een heerlijk recept voor een kwarktaart. Ik sla hem op en ga hem zeker ook een keer maken.<br />Fijne dag,<br />Liefs,<br />MirjamMirjamhttps://www.blogger.com/profile/11174770324521324806noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5016843761265809186.post-45862492900941229992018-07-04T19:52:04.068+02:002018-07-04T19:52:04.068+02:00Nommm nommmm.... Hij staat hier nog op mijn 't...Nommm nommmm.... Hij staat hier nog op mijn 'to make' lijstje :-)))Sandrahttps://www.blogger.com/profile/14022240988071549680noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5016843761265809186.post-77951996427249084982018-07-04T06:34:52.279+02:002018-07-04T06:34:52.279+02:00Dat ziet er heerlijk zomers uit!Dat ziet er heerlijk zomers uit!Alet Venhuizenhttps://www.blogger.com/profile/13682389280232831429noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5016843761265809186.post-18448348842089719292018-07-03T20:53:17.334+02:002018-07-03T20:53:17.334+02:00Mmm dt ziet er heerlijk uit :)
Bedankt voor het de...Mmm dt ziet er heerlijk uit :)<br />Bedankt voor het delen, fijne week,<br />Anitajuffrouw Ooievaarhttps://www.blogger.com/profile/11698343232753825180noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5016843761265809186.post-33886825406465161042018-07-03T19:52:38.691+02:002018-07-03T19:52:38.691+02:00Oh wat fijn dat je het recept deelt! Ik wilde het ...Oh wat fijn dat je het recept deelt! Ik wilde het al aan je vragen na de foto's op instagram! Ik ga 'm proberen te maken met agar agar, ben heel benieuwd :-) Goed plan voor het weekend!Annabelhttps://www.blogger.com/profile/00361153264030953676noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5016843761265809186.post-4351883583375082982018-07-03T18:27:11.743+02:002018-07-03T18:27:11.743+02:00Dank je voor het heerlijke recept. Ga ik zeker pro...Dank je voor het heerlijke recept. Ga ik zeker proberen!Marie-Louisehttps://www.blogger.com/profile/08563579056586998613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5016843761265809186.post-31985763668333572122018-07-03T17:17:23.297+02:002018-07-03T17:17:23.297+02:00Dat ziet er heerlijk uit. Net als jij ben ik gek o...Dat ziet er heerlijk uit. Net als jij ben ik gek op aardbeien. Bedankt voor het recept.<br /><br />Groetjes, MargaretMargarethttps://www.blogger.com/profile/04307086847887041851noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5016843761265809186.post-73761831193452352412018-07-03T09:23:45.090+02:002018-07-03T09:23:45.090+02:00och sorry, ik heb het gekopieerd en vergeten d...och sorry, ik heb het gekopieerd en vergeten dat ik dat gedaan had :-)<br />het hartje moest er staan :-)<br /><br />❤ ❤ ❤klaprooshttps://www.blogger.com/profile/01090322048355274983noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5016843761265809186.post-88240687598140933032018-07-03T09:22:56.704+02:002018-07-03T09:22:56.704+02:00ziet er heerlijk fris uit Manon, dat wil ik ...ziet er heerlijk fris uit Manon, dat wil ik weleens proberen,<br />ben nl geen bakker :-)<br />Ingrediënten<br />750 gr volle kwark, dat zijn 2 bakken. <br />250 gr aardbeien, of ander rood fruit<br />8 a 10 blaadjes gelatine<br />1 vanillestokje<br />evt 5 eetlepels honing of agavesiroop<br />Blauwe bessen of ander fruit voor garnering<br /><br />Bodem<br />130 gr dadels (zonder pit)<br />40 gr roomboter of kokosolie (gesmolten)<br />40 gr (wal) noten<br />75 gr havermout<br /><br />Materialen<br />Keukenmachine<br />Springvorm ca 22 cm<br />Bakpapier<br /><br /><br />Doe alle ingrediënten voor de bodem in een keukenmachine en maal fijn. <br />Verkreukel een stuk bakpapier en bekleed de bodem van de springvorm met bakpapier. <br />Verdeel het mengsel over de bodem en druk goed aan met een lepel. Zet de springvorm zolang in de koelkast.<br /><br />Maal of pureer ca. 200 gr aardbeien (bewaar er een paar voor de garnering). Doe de aardbeienpuree in een pannetje en verwarm dit ( niet laten koken!!).<br />Week de gelatine in koud water ong 10 min en knijp uit en roer door de aardbeienpuree. <br />Laat het mengsel iets afkoelen.<br />Doe de kwark in een kom en roer de gepureerde aardbeien er door. Schraap de merg uit het vanillestokje en roer samen met de honing of agavesiroop door de kwark. Giet het mengsel over de bodem en laat minimaal 4 uur goed opstijven in de koelkast. Garneer de taart met de overgebleven aardbeien en wat blauwe bessen.<br /><br />Wil je geen blaadjes gelatine gebruiken, probeer dan gelatinepoeder (b.v. van Jacob Hooi te koop bij de Tuinen) of gebruik agar agar.<br /><br />klaprooshttps://www.blogger.com/profile/01090322048355274983noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5016843761265809186.post-78198808183215484552018-07-03T07:49:56.656+02:002018-07-03T07:49:56.656+02:00lekker ik doe ook veel met kwark lekker met dit we...lekker ik doe ook veel met kwark lekker met dit weerKnutselprethttps://www.blogger.com/profile/11370225629206359017noreply@blogger.com