dinsdag 22 maart 2016

ONGEDULDIG
Van nature ben ik een ongeduldig mens. 
Ik hoor mijn dochter regelmatig roepen: " Ma-am....je staat te wiebelen!"
Met de jaren heb ik er wel meer grip op gekregen maar met het naderende voorjaar merk ik dat ik weer vreselijk ongeduldig word.
Ik kan de blaadjes er wel uit kijken.
En dan te bedenken dat ik in een streek woon waar de blaadjes later aan de bomen komen dan elders in het land. Dat komt door het koude zeewater.
Toch als ik zo rondwandel en goed kijk, dan zie ik toch heeel voorzichtig van alles verschijnen, het maakt me zo blij. Net zo blij als van al die narcissen en andere voorjaarsbloeiers. Om maar te zwijgen van alle zingende vogeltjes.

Minstens zo blij word ik van mijn nieuwe verslaving. Al mijn projectjes moeten er voor wijken. Zelf het tekenen ligt even stil en dat zegt wat. Ik kan er nog niet te veel over zeggen want het wordt een kadootje voor een van mijn trouwste volgsters. Maar het is me toch leuk. Misschien dat sommigen het herkennen want het is onder haaksters momenteel een behoorlijke hype.
Ik ben nu al aan het wiebelen om het jullie te laten zien.

is er iets waar jullie niet op kunnen wachten?

ik wens je een fijne week toe in opmaat naar de Pasen...

4 opmerkingen:

 1. Tot mijn dochter weer terugkomt uit China ;) en dat terwijl ze nog niet eens weg is...hahahaha. Oh wat gun ik het haar maar ja...dat moederhart hé;) Ik zie hier ook steeds meer tevoorschijn komen...zo fijn hé. Spannend...je nieuwe verslaving! Lieve groet Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, heerlijk he, al dat verse groen wat langzaam tevoorschijn komt! Je zou het er wel uit willen kijken, haha! En wat wonen wij toch mooi Manon ;o) Geniet van je haakwerkje, ik ben heel benieuwd wat het gaat worden. Mij zegt het eerlijk gezegd nog niets! Lieve groet!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben ik nu heel nieuwsgierig als ik vraag wat je nieuwe projectje geworden is, in die mooie lente kleurtjes?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee hoor , het is het nijlpaard als lappenpop geworden , de foto's daarvan staan op mijn blog bij http://haakpen.blogspot.nl/2016/04/ze-lopen-gewoon-met-me-mee.html

   Verwijderen