maandag 14 december 2015

CROCHET ALONG 2016

Er zijn weer een aantal nieuwe CAL'S, waar ik jullie van op de hoogte wil houden.


 • Begin januari 2016 start er een Nederlandse CAL van Knutsels van Jolanda ( klik hier ), onder de naam Mix 'n Match. Het wordt een rechthoekige deken en je kan zelf bepalen hoe groot hij wordt.  Ziet er gaaf uit met die bloemetjesstrook. Op haar site en Facebook zijn al eerste foto's verschenen.
 • Er start op 8 januari 2016 een CAL van Lossen en Vasten, in werkelijk prachte kleuren, die er zeer maakbaar uitziet  ( klik hier).  Je kan je opgeven via hun site en evt ook het bijbehorende pakket in 3 verschillende kleurenpaletten bestellen. Er zijn 3 thema's, waarover Echtstudio uitgebreid over heeft geschreven. ( klik hier ) Ik zie er wel wat in.. • Er komt van het blog It's in a Nutshell een CAL 2016 met garen van Scheepjeswol ( kilik hier), onder de naam, Mandala Madness, ziet er te gek uit. Deze start begin februari. • Een CAL van Scheepjeswol is afgelopen zomer al gestart. Met een door hun samengesteld pakket maak je een een unieke omslagdoek, onder de naam Flight of Fancy ( klik hier) . Weer eens wat anders. Lijkt me wel lekker warm deze winter.


 • Verder is er een mooie Amerikaanse CAl bezig via Attic24, de Sunny Log Cabin Blanket ( klik hier), het lijkt op een quilt die gehaakt wordt. Brengt de zon binnen in deze donkere dagen.


Kortom, het wordt langzaam aan tijd om een keuze te gaan maken en vast wol te bestellen, zodat alles klaar ligt, begin januari
We hoeven ons in het nieuwe jaar in ieder geval niet te gaan vervelen.

Welke ga jij maken? ik ben er wel uit, al ben ik nog druk doende met met mijn CAL van 2014, die overigens erg mooi wordt, maar daarover later.

Fijne week..

5 opmerkingen:

 1. Dat blijft een geheimpje, maar ik heb zeker een voorkeur, jij toch ook?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Handig zo'n overzicht Manon! Dan kan ik me er nog eens in verdiepen en bedenken of ik weer ga starten! Eerst de andere haakprojecten nog even afronden, voordat de kleine er is....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. tof ,zo kan je even vergelijken en uitzoeken welke je het mooiste of haalbaarste vind ....bedankt !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dank voor je reactie, ja er zijn heel wat CAL's bezig, best lastig kiezen.
  fijn weekend
  groet Manon

  BeantwoordenVerwijderen