donderdag 10 december 2015

MERRY & BRIGHT

                                                KERST ' CADEAUTJES' 

De een viert Sinterklaas, de ander Kerst, sommigen allebei. Er worden een heleboel pakjes gegeven, zo links en rechts. Druk, druk, druk, in de weer voor anderen.

Maar wat geef jij je zelf ?  Ja, je leest het goed, iets waar JIJ nou blij, vrolijk en relaxed van wordt!! Dat is toch ook een mooie kerstgedachte.

Bijgaand een paar ideetjes:

  • Een wallpaper, of wel achtergrondscherm op je Ipad of je computer, helemaal voor niets. Daar wordt je toch blij van, elke keer weer als je je computer aandoet. Hij is ontworpen door de blogster van Peek Inside, www.peekinside.nl en is erg makkelijk te downloaden ( klik hier) .


  • Een lijstje voor al je boodschappen deze kerst. Te downloaden bij Brenda Kookt ( klik hier ). Dat scheelt een hele hoop losse papiertjes de komende tijd, bij mij ligt hij al klaar.

  • Een heerlijke geurend kaarsje in een prachtig potje, dat je later ook nog kan gebruiken. Niet heel goedkoop maar wel de aller, allerlekkerste. Te verkrijgen bij een Nieuw Avontuur , (klik hier )


  • Een kopje groene thee met geurende bloemetjes, van de Dames van de Thee. Ik kan er wel liters van op, echt een aanrader. Niet duur, je doet heel lang met een onsje en de service van deze zaak is top. ( klik hier ). 


  • En wat vinden jullie hiervan? Toch om verliefd op te worden. Alleen die servetjes al! ( klik hier)

  • Als laatste, makkelijke recepten!. Want we hebben het onzalige idee om met kerst ingewikkeld en groots uit te pakken, terwijl onze eigen favoriete recepten die we al jaren maken, vaak het lekkerst zijn. Maar als je toch gaat voor iets nieuws dan kan je uiteraard heel of half kant en klaar van onze nationale grootgrutter kopen, of iets spannends uit een van de vele aangeboden tijdschriften,  maar ik zou persoonlijk kiezen voor een recept van het populaire blog " uit Pauline's keuken ". Zij heeft zelfs een gratis app die je op je ipad kan downloaden waarmee je makkelijke, gezonde en niet te zware recepten kan op zoeken. Van hele kerst menu's, kalkoenen, beenhammetje uit de oven tot de meest verrukkelijke toetjes. Ga voor dit alles naar ( klik hier )
en na dit alles ga ik heerlijk met mijn kopje groene thee relaxed een simpel kerstmenu in elkaar zetten en steek een kerstboompje ( klik hier ) aan.

Wat maakt jullie blij, zo deze dagen?

Alvast een fijn weekend....Geen opmerkingen:

Een reactie posten