vrijdag 6 mei 2016

MOTHERDAY's GIVE AWAY

Persoonlijk vind ik " moederdag"  een verwarrende " feestdag ". 
Eigenlijk altijd zo gevonden.
Mag je alleen op moederdag in het zonnetje worden gezet? of is tussendoor een klopje op je schouder ook toegestaan?
En hoe moet het nou met al die vrouwen die gewild of ongewild geen kids hebben. Of er door omstandigheden geen of weinig contact meer mee hebben. Hoe sneu moet zo'n dag dan zijn. 
En dan die vreselijke commercie die er groots opduikt om er een slaatje uit te slaan.

Begrijp me goed, ik heb genoten van alle - op school - gemaakte asbakjes en tekeningen waar de kinderen vroeger mee thuis kwamen. 

De heerlijk mislukte ontbijtjes en in elkaar gezakte cakes, die op zo'n dag ter ere van mij gebakken werden om vervolgens mij achter te laten met een ontplofte keuken. 
Nee, tegen zo'n moederdag heb ik geen bezwaar. Sterker nog, ik kijk er met weemoed op terug en hoop voor mijn kinderen dat zij dit ook allemaal gaan meemaken.
Mijn kinderen hebben hun eigen nest en ik hoef niet zo nodig bewierookt te worden. Het is goed zoals het is.

Daarom heb ik me bedacht dat ik het dit jaar anders ga doen. 
Ik wil mijn lieve, trouwe bloglezers deze " moederdag"  bedanken voor alle lieve berichtjes en mailtjes, die ik van jullie krijg.

Omdat ik kadootjes geven soms nog leuker vind, dan kadootjes krijgen, verloot ik onder al mijn volgers ( raar woord eigenlijk, lijkt net of jullie achter mij aanlopen) een koffie- sjabloon van Instant Barrista van radbag.nl. Nooit meer moeilijk doen om zo'n perfect hartje op je cappuccino te toveren. Gewoon het sjabloon erop en klaar is kees. Er zitten 3 verschillende sjablonen in het zakje, want niet iedereen is zo dol op hertjes als ik.

Als je interesse hebt, is het enige wat je hoeft te doen, een berichtje achter te laten of een mailtje te sturen naar haakenpen@gmail.com. 
Ook niet bloggers kunnen uiteraard meedoen.
Je kan reageren tot 12 mei. Volgende week vrijdag de 13e ( als dat geen goed voorteken is!) maak ik bekend wie de winnaar is.

Ik wens jullie een heerlijk zonnig weekend...


13 opmerkingen:

 1. Ja als je het zo bekijkt ,heb je eigenlijk wel gelijk
  over Moederdag ...wat leuk die sjabloontjes ..nooit
  eerder gezien ...
  ik wens je een fijn weekend toe
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk blog, ik heb altijd genoten van de koekjes bakken en het vingerverven en aangezien wij niet zo goed waren in opruimen heb ik waarschijnlijk meer werk gekost 😂
  Laatste jaren natuurlijk veranderd met een belletje of bloemetje maar nooit minder gemeend en bovendien heb ik altijd van jou geleerd: het is elke dag Moederdag! Dus wat een rijkdom om de komende Moederdag met drie generaties meiden doorntje brengen, grootste Moederdag geschenk kan geen knutselwerkjes tegenop.

  Geweldige koffie dingen dus ik doe graag mee met de actie :)

  Liefs je trouwe lezer, freubelaar en dochter

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook hier veel gefreubeld voor moeders, laatste jaren een bos bloemen. Nu de baby er is heb ik een heel speciaal kado voor moederdag gevonden en omdat het uit meer delen bestaat is het ook meteen voor vaderdag :)
  Cappuccino zetten kan ik niet bij gebrek aan een melmopschuimer maar een hart of hert zal ook enig staan op een latte....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een lief gebaar van je! Voor mij ook hoor...het is goed zoals het is...als er maar geen verplichtingen zijn...dat is misschien wel mijn wens voor moederdag...dat die lieve kinderen niet het gevoel hebben...ik moet nu naar mamma toe (terwijl ze eigenlijk andere plannen hadden). Het zit toch wel goed...dat hoeft Moederdag mij niet te bewijzen ;) Fijn weekend, Lieve groet Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk Manon, en om eerlijk te zijn ben ik het roerend met je eens! Mijn Jongste stelde van de week spontaan voor om vandaag gezellig samen een kopje koffie 'ergens', en dat vind ik nou weer wel leuk. Je gaat dan eigenlijk als twee volwassenen met elkaar even een momentje genieten van elkaars gezelschap... ik kijk er naar uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey Manon,
  Allereerst, heel erg bedankt voor je reactie op mijn blog. Dat vind ik altijd ontzettend leuk. En dan ga ik altijd even koekeloeren op andermans blog. hihi. Kom ik direct deze leuke give-away tegen. Ik ben dus zeker nog geen trouwe volger, maar dat ben ik zo met 1 druk op de knop wel. hihi. Zal mijn moeder leuk vinden, van die sjabloontjes. Vooral die hertenkop op de foto is gaaf. Ik ben benieuwd. Fijne zondag nog.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ook ik kwam naar aanleiding van je opmerking op mijn blog hier even langs. En ben direct volger geworden :-) Leuke blog! Overigens niet om in aanmerking te komen voor de give-away, want ik maak nooit figuurtjes op m'n koffie. Wél heel leuk en je maakt er vast en zeker iemand heel blij mee!
  Groetjes,
  Akkelien
  (debreimeisjes.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Manon,
  Bedankt voor je leuke reactie op mijn blog, en gezellig dat je volger bent geworden!
  Jouw blog ziet er ook erg knus uit, ik ga gelijk verder lezen bij je!
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zag je reactie op mijn blog. Leuk, ik ga jou ook volgen. Je plaatst mooie foto's van de natuur en dan ook nog handwerkjes tegen te komen, dat is altijd leuk om te lezen en te bekijken.
  Ik ga jou dus ook volgen. En ik wil ook wel meedoen met je give away.
  En ik sluit me ook aan bij je gedachten over moederdag. Een lief gebaar doet veel meer dan een duur cadeau.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dankjewel voor je reactie op mijn blog Manon!
  Meteen even 'geneusd' bij jou; gezellig! Dus ik sta nu ook in jouw rijtje volgers :-))
  Lieve groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oe... Vergeten te zeggen; kei leuke giveaway!
   Maar omdat het hier meer Huize Thee-, dan Koffieleut is, gun ik iemand anders graag de kans om deze leuke set te winnen. Wel jammer dat ik geen hertjes op mijn thee kan maken. Lijkt me reuze gezellig :-)))

   Verwijderen
 11. Dank je wel voor de reactie op mijn blog, ik ben dus even komen "buurten". Wat een leuk blog heb je.
  Ik ga zo verder lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Helemaal gelijk heb je met je bedenkingen over moederdag...Fijne leuke give away maar ik laat ook de kans aan anderen... wij zijn hier thuis "zwartdrinkers"... :-) Zolang we maar geen zwartdenkers zijn hé!

  BeantwoordenVerwijderen