dinsdag 26 januari 2016

A NEW HOBBY: DRAWING AGAIN


Sinds jaar en dag teken ik al, soms veel, soms komt het er een tijdje niet van. Boven staan dozen vol met potloodjes, pennetjes, stiftjes.
De laatste tijd kom je in allerlei tijdschriften en op blogs steeds meer hand-lettering tegen met leuke tekeningetjes en quotes er omheen. Zo uitnodigend!
Ik ben eens op zoek gegaan in mijn oude doosjes, daar vond ik weer een paar kroontjepennen van vroeger, inkt van mijn vader die altijd met vulpennen schreef en een bloc tekenpapier.
Nee, aan de spullen ligt het niet, wel aan de oefening. Want zoals met alles, oefening baart kunst en tekenen behoeft veel oefening. Elke ochtend probeer ik er een uurtje voor vrij te maken. Met kroontjespennen heb ik een liefde-haat verhouding, dat gekras doet me weer erg aan vroeger denken. Oh , wat is het weer lastig.Ik ben van de leeftijdscategorie die daar op de basisschool mee moest leren schrijven. 
Nee, mijn stiftjes en teken-vulpen liggen mij beter. Ik ben van alles aan het proberen. Het is nog niet waar ik zijn wil, maar de uren vliegen voorbij. Wat is het weer een feestje om te doen.
En terwijl ik zo heerlijk zit te tekenen in het ochtendlicht, laat ik deze muziek mij vrolijk maken.
Geniet van de dag...

2 opmerkingen:

 1. Wat leuk! Ik ben bij tijd en wijlen ook aan het tekenen en kleuren. mandala vooral.Maar dit is ook leuk!! Groet Petra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk dat je mandala's maakt, die vind ik zo prachtig,
   groet
   Manon

   Verwijderen